Mobirise simple website builder

JEAN nieuw in oud

Residentie JEAN is de perfecte combinatie van wonen in een karaktervol herenhuis met het comfort van een modern appartement: grote kamers met hoge plafonds, een eigen tuin en een veilige parking, maar waar alle technische installaties nieuw zijn, de ramen een dubbele beglazing hebben en een lift reikt tot het bovenste verdiep.

Een intensieve renovatie

Elk niveau werd op een moderne en functionele manier heringedeeld en luxueus afgewerkt, met parket in de woonkamer, een grote open keuken en een comfortabele badkamer. De individuele verwarmingsinstallatie op gas, de sanitaire en de elektrische installatie zijn uiteraard nieuw. Ook de dakbedekking en alle afvoerleidingen werden volledig vernieuwd.

Toch hebben de renovatie en de modernisering van het gebouw maximaal rekening gehouden met de cultuurhistorische en bouwkundige waarde van het gebouw. De typische stijlelementen - smeedijzeren deur en poort, gevelelementen en trap - werden allen bewaard. Hoewel de gevel werd geschilderd wijzigt de nieuwe indeling het gevelaanzicht niet, waardoor het straatbeeld behouden bleef.

Het resultaat van deze intensieve verbouwing is een modern appartementsgebouw met het uitzicht en de charme van een art deco herenhuis.

JEAN

PATRIMUNDO
Zuidstraat 2
9600 Ronse

Email: patrimundo@patrimundo.com
Phone: +32 473 388 229