Mobirise responsive layout maker

La Peregrina voor een zorgeloze toekomst

Op wandelafstand van het centrum van Ronse en de grootwarenhuizen bouwt PATRIMUNDO opnieuw een uitzonderlijk project: LA PEREGRINA

LA PEREGRINA is een groep woongebouwen met 13 riante appartementen, 34 assistentieflats en een restaurant, gebouwd in de grote tuin van bijna 1 hectare van de voormalige Villa Vangrootenbruel.

De woningen liggen in 3 gebouwengroepen verspreid over het domein. Ieder appartement of flat heeft een groot terras met zicht op de tuin, waarvan een deel zelfs beschermd monument is. De villa en de tuin worden gerestaureerd volgens het oorspronkelijk ontwerp van 1925.

13 Appartementen

In het domein van 9000m² worden 13 luxueuze appartementen gebouwd, met oppervlaktes tussen 125 en 200m². De twee- en driekamer appartementen - deze 3de kamer kan ook als comfortabele 'home office' worden ingericht - zijn verdeeld over 4 niveaus.
Ieder appartement heeft een heel groot zongericht terras met uitzicht op de tuin.

De appartementen van LA PEREGRINA worden standingvol afgewerkt. Een rijkelijk ingerichte keuken met vaatwas, oven én microgolfoven en een comfortabele badkamer met een inloopdouche met glazen wand behoren allemaal tot de standaard afwerking.
Er is een ruime keuze aan vloerbekledingen en de keuken en het sanitair materiaal kunt u vrij kiezen bij gerenommeerde installateurs.

Er is ook aan de veiligheid van uw woning gedacht. Zo is er een videofoon zodat u ziet wie er aanbelt en een inbraak- en brandwerende voordeur met 3-punt sluiting.
Het appartement is standaard voorzien van de voorbekabeling voor een alarmsysteem en met de alles-uit knop vergeet u nooit meer de koffiezet af te leggen.

Er is uiteraard een lift die toegang geeft tot de ondergrondse parkeergarage en de kelders.

34 Assistentiewoningen

De assistentiewoningen - de vroegere serviceflats - zijn ontworpen voor mensen vanaf 65 jaar. In LA PEREGRINA woont u zoals thuis: u richt uw woning in met uw eigen meubelen, ontvangt uw vrienden wanneer u wilt en doet alles wat u graag doet, zonder verplichtingen of verantwoording te moeten afleggen. Uw privacy en veiligheid zijn verzekerd: ieder appartement heeft een eigen voordeur met deurspion, een eigen bel, een eigen brievenbus.

In LA PEREGRINA woont u ook heel veilig. Als u iets overkomt, drukt u op de alarmknop en de woonassistent komt u helpen of waarschuwt de nooddiensten en uw familie. De noodoproep staat 24/24 en 7/7 paraat.

In de assistentiewoningen kunt u het basispakket van diensten aanvullen volgens eigen noden of verlangens. Als u het wenst kan de woonassistent u verlossen van alle dagelijkse zorgen en rompslomp en u bijna een hotelservice aanbieden: een warme maaltijd brengen, uw appartement schoonmaken, het bed opmaken, iets dat stuk is herstellen.

De flats zijn met oppervlaktes tussen de 77 en 130m² zondermeer groot. Zij hebben één of twee slaapkamers, een grote woonkamer, een badkamer die toegankelijk is met een rolstoel en een ingerichte keuken. Zij worden geschilderd opgeleverd, en zijn standingvol afgewerkt met mooie materialen die gemakkelijk te onderhouden zijn.

In de vroegere garage van de villa en het koetshuis liggen de kantoren van de zorgpartner en gezellige gemeenschapsruimtes.
In 2 salons kijkt u samen naar een quiz op TV of speelt u een partijtje kaart met uw vrienden. In de grote zaal van 160m² zullen meer sportieve activiteiten worden georganiseerd: dans, gymnastiek, of waarom geen cursus yoga?

Volg de bouw

LA PEREGRINA

PATRIMUNDO
Zuidstraat 2
9600 Ronse

Email: patrimundo@patrimundo.com
Phone: +32 473 388 229