Mobirise top free website builder

St Martin de mooiste appartementen van Ronse

PATRIMUNDO bouwde aan het Kerkplein te Ronse een appartementsgebouw met 13 appartementen en 3 kantoren.

De standingvolle appartementen met zongericht terras zijn ruim bemeten, met oppervlaktes van 97m² tot meer dan 180m².
In het gebouw zijn er 3 exclusieve loftappartementen van 180 tot 190m². Zij zullen volgens de wens van de klant worden ingericht met 2 of 3 slaapkamers. Alle appartementen worden luxueus afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen, een rijkelijk ingerichte keuken en een comfortabele badkamer.

De 3 kantoorruimtes op het gelijkvloers zijn ontworpen als praktijkruimte voor vrije beroepen, bankkantoor, kapperzaak of dergelijke. Zij worden casco aangeboden, maar kunnen naar wens worden afgewerkt

Op het binnenplein achter het gebouw komen 16 overdekte parkeerplaatsen. Het dak is beplant met sedums, grassen en kruiden en blijft het hele jaar door mooi groen.

Geen appartementenblok

Residentie St Martin ligt aan het Kerkplein voor de Sint-Martinuskerk en aan de rand van het Boudewijnpark.
In de lange voorgevel van het nieuwbouwproject aan het kerkplein worden twee historische gevels geïntegreerd. Al de rest is gloednieuw.

De hedendaagse architectuur van het bouwwerk versterkt de uitstraling van de gerestaureerde voorgevels. De façades springen als het ware uit het gebouw, waardoor het wooncomplex een heel bijzondere signatuur krijgt.
Oud en nieuw zijn op een zeer eigentijdse manier op elkaar afgestemd.

De 5 appartementen aan parkzijde hebben een monumentale gevel in grijsgroene baksteen, die mooi aansluit op de beplanting van deze publieke tuin.

Perfecte ligging 

Residentie St Martin is uitzonderlijk goed gelegen, op het pleintje voor de 'nieuwe' St Martinuskerk uit 1892. Dit prachtig voorbeeld van neogotische baksteenarchitectuur is een geklasseerd stadszicht.

kerk Het gebouw grenst aan het rustige Boudewijnpark. Alle appartementen hebben zicht op de kerk of op het park.

Het Kerkplein is heel centraal gelegen in Ronse, op een paar honderd meter van de Grote Markt en de voornaamste winkelstraten. Toch is de ligging erg rustig, want op het pleintje is er geen doorgaand verkeer. 
Er is per appartement een parkeerplaats voorzien. Daarnaast zijn er voor uw bezoekers in de buurt veel parkeermogelijkheden, met onder andere 2 gratis parkings op 50 meter wandelen doorheen het park.

ST MARTIN

PATRIMUNDO
Zuidstraat 2
9600 Ronse

Email: patrimundo@patrimundo.com
Phone: +32 473 388 229